Kajakkpadling øker i popularitet

– Stadig flere bruker kajakk som campingaktivitet, noe vi merker på interessen for vår vannsportserie, forteller Vivian Wee i Wee Caravan System

Siden oppstarten av vannsportserien Seasy i 2013 har Wee Caravan System solgt over 300 kajakker. Så langt i vår har interessen vært svært stor, og daglig leder Vivian Wee regner med å selge 200 stykk bare i løpet av sommersesongen.

– Vi merker en stor interesse blant etablerte campere, men det er ikke bare campere som handler sit-on-top kajakker hos oss. Vi var til stede på Haugesund båtmesse for litt siden, og her merket vi en voksende trend, forteller Vivian.

– Fordelen med kajakkpadling er at det passer for friluftsinteresserte i alle aldre. Folk liker å være sporty, og dette er god trening samtidig som det er gøy. Det er definitivt blitt vanligere med kajakkpadling og relaterte aktiviteter rundt campinglivet enn tidligere, sier Vivian Wee i Wee Caravan System.

Lanserer nye farger

Nå lanserer Wee Caravan System nye fargealternativer i sin Seasy kajakkserie. Seasy single, som er en kajakk med ett sete, kommer nå også i fargekombinasjonene grønn og gul eller rød og gul. Seasy family, som har kapasitet til tre personer, leveres nå også i fargekombinasjonen grønn og blå.

 Se hele utvalget av Seasy kajakker her

Se video av nye Seasy single kajakk her!