Wee Trading lanserer selvjusterende trappeteknologi

Wee Systemtrapp er en stige- eller trappeløsning som selv justerer trinnene etter vinkelen trappen står i. Den nye løsningen, som er unik i Norge, gir dermed tryggere bevegelse i høyden.

Wee Systemtrapp er en nydesignet trappeløsning som er bygget for å øke sikkerheten til brukeren, samtidig som den er mer fleksibel på steder der midlertidige stiger eller trapper brukes mye. I så måte er den utviklet både for bruk i bygg- og anleggsbransjen, som inspeksjons- eller arbeidstrapp for håndverkere, eller som permanent trapp ved hus eller på tomter der fremkommeligheten er vanskelig.

Wee Systemtrapp er konstruert i varmgalvanisert stål, og består av to parallelle bjelker som sammen holder trinnflatene i vater uansett hvordan trappen er vinklet. Trinnene er dermed selvregulerende når stigen vris mellom 30 og 55 grader. Trappen kommer i seksjoner med tre forsjellige lengder, og kan monteres både permanent eller midlertidig i totallengden man ønsker. Den har også påmontert rekkverk som forlenges med hurtigkoblinger.

– Vår nye systemtrapp er spesiell fordi den gir større brukervennlighet og fleksibilitet enn konvensjonelle stige- eller trappesystemer, og kan enkelt flyttes fra prosjekt til prosjekt. For dem som beveger seg hyppig og raskt i trapper gir den ekstra trygghet med mye stabiliserende flate under føttene, noe vi håper kan redusere ulykker på mange arbeidsplasser, sier daglig leder hos importøren Wee.no, Rune Wee.

Wee Sytemtrapp leveres i seksjoner på 107 cm (3 trinn), 185 cm (6 trinn) og 269 cm (9 trinn), seksjoner som kan monteres sammen i ønsket lengde. Seksjonene har en bredde på 80 cm og en høyde på 25 cm, og koster fra kr. 3000 + mva pr stk.

Se priser og les mer om trappene her