Wee Marine blir forhandler for EL-bjørn på Vestlandet

Wee Marine har inngått en forhandleravtale med strømutstyrsleverandøren El-bjørn AS. Dermed vil Wee Marines flytebrygger bli utstyrt med strømsøyler fra den markedsledende produsenten framover.

El-bjørn, som er en ledende, svenskeid leverandør av strømsøyler for småbåthavner, marinaer og campingplasser, har siden 2006 produsert over 6000 strømsøyler til det norske markedet. Når Wee Marine nå blir forhandler for produktene, betyr dette at kundene kan få tilrettelagt for El-bjørn sine strømsøyler når de bestiller flytebrygger fra Wee Marine.

– Kvalitet betyr mye for kundene våre, og derfor er vi svært godt fornøyde med å kunne tilby strømsøyler fra El-bjørn som en del av pakken i våre flytebryggekontrakter. Dette er en solid leverandør med et stort sortiment og funksjonell design på produktene, noe som gjorde avgjørelsen lett å ta, sier Åge Wee i Wee Marine AS.

Produktsjef for marine produkter i El-bjørn AS, Roy-Henning Myhrer, er glad for å få Wee Marine med på laget.

– Wee Marine er en robust flytebryggeleveradør som nå har valgt å gå over til vårt merke, noe vi er veldig fornøyde med. Vi leverer nå over 1000 strømsøyler i året fra vårt produksjonsanlegg i Sverige, noe som sikkert vil øke ytterligere med denne kontrakten, sier Roy-Henning Myhrer.

Se El-bjørn produktene her!