– Bygget for et ramsalt miljø

Lonkings nye truckserie består av elektriske og dieseldrevne motvektstrucker utviklet for drift i fuktig kystmiljø. Nå slipper Wee.no de første seks modellene på det norske markedet.

Lonking Holdings Ltd. er en av verdens største produsenter av maskiner til industri og anleggvirksomhet, og produserer årlig rundt 100 000 trucker. Wee.no lanserer nå Lonkings nye serie med motvektstrucker som består både av elektriske og dieseldrevne modeller. 

Fra 1,5 til 3,5 tonn

Lonkings elektriske trucker, med modellbetegnelse B og BE, kommer enten i trehjuls- eller i firehjulsmodeller med løftekapasitet på henholdsvis 1,5 tonn, 1,8 tonn, 2,5 tonn og 3,5 tonn. Samtlige har drift på forhjulene og er utstyrte med Trippleks friløftmast for framkommelighet ved lav takhøyde. Motvektstruckene har en løftehøyde på 4,5 meter og en gaffellengde på 120 cm. Gaffelspredere og hydraulisk sideskift er standard, så også styrehus med varmeapparat.

De to dieseldrevne modellene (DT-modeller) har begge fire hjul og en løftekapasitet på henholdsvis 2,5 og 3,5 tonn. Med unntak av motoren, en Xinchai 3E22YG51 (Euro 5), er de dieseldrevne motvektstruckene tilsvarende utstyrt som sine elektriske søsken.

Fokus på driftssikkerhet

Lonkings nye serie er godt egnet for røffere utendørsbruk i kystnære strøk, forteller maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

– Dette er trucker som fungerer fint til mellomstore bedrifter med lager- og verksteddrift. Samtidig er de tilpasset et røffere, ramsalt miljø da de har manuelle sentraler og minimalt med elektronikk som kan påvirkes av salte og fuktige omgivelser. Dette er enkle maskiner både å håndtere og vedlikeholde, men uten at det går på bekostning av finnish og egenskaper, avslutter maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

For mer informasjon, se wee.no.

Tekniske data:

LG15B til LG35BE

Løftekapasitet: 1,5 til 3,5 tonn

Batteri: Syre 48V/420-600 AH

Løftehøyde: 4,5 meter

Gaffellengde: 120cm

Utstyr:

Hydraulisk sideskift + spreder på gaffel

Lader: 220V

Pris: 206-275 000 kroner

Se truckene her!

Dieseldreven modell fra Lonking.

Tekniske data:

LG25DT og LG35DT diesel

Løftekapasitet: 2,5 til 3,5 tonn

Gaffellengde: 120 cm 

Motortype: Xinchai 3E22YG51 (Euro 5)

Løftehøyde: 4,5 meter

Utstyr:

Hydraulisk sideskift + spreder på gaffel

Pris: 250-275 000 kroner

Se truckene her!

Diesel- og elektriske trucker fra Lonking.