Lanserer patentert tak for bygg- og anleggsplasser

Wee Containertak er et nytt, modulbasert taksystem utviklet for å gi ly til utstyr, maskiner og personer i arbeid. Takene kan også monteres sammen og fungere som hangar for mindre flymaskiner.

Det nye taket, som er designet og patentert av Wee.no, er utviklet for å kunne tilpasses mange ulike løsninger og behov. Wee Containertak kommer i lengdene 10, 20, 25 og 30 fot og kan sammenkobles mellom standard containere ved hjelp av ISO-hjørner.

Taket kan også støttes av spesiallagde stolper i ulike lengder, noe som gir rammer for helt frittstående takkonstruksjoner.

Wee Containertak er konstruert i 100 prosent Corten stål, og er behandlet med zinkprimer og epoxy coating. Takene har en tykkelser fra 122 til 142 mm og er isolert på undersiden for å hindre drypp.

– Ideen bak Wee Containertak sprang egentlig ut av vårt eget behov for ly mot vær og vind når vi monterer og håndterer utstyr. Etter hvert så vi også potensialet i taket som et produkt i porteføljen, forteller adm. dir. i Wee.no AS, Rune Wee.

– Containertaket har mange funksjoner som gjør det praktisk i forbindelse med utendørs næringsaktivitet, i første rekke i bygg- og anleggsbransjen. Samtidig kan Wee Containertak også fungere fint som et verksted, en åpen lagerhall, en carport for kjøretøy, et festivaltelt, eller et tak for utegående husdyr. To 20-fots takplater kan sammenkoblet også utgjøre en hangar for mindre jet- og propellfly, avslutter adm. dir. i Wee.no, Rune Wee.

Rune Wee under sitt patenterte containertak.

Les mer og bestill containertak her!

Tekniske data Wee Containertak

Lengde: 10, 20, 25 og 30 fot

Bredde: 2438 mm

Høyde: 122 til 142 mm

Vekt: 270 til 805 kg

Materiale: Plate i 100 prosent Corten stål

Produktet er primet med 50 prosent zinkprimer, epoxy coating, acrylic coating.

Pris: fra kr. 23 250 + mva

Containertaket er robust konstruert og enkelt å håndtere.