Wee.no rigger for framtiden

Daglig leder Roger Wee har lagt et innholdsrikt og utfordrende år bak seg.

2022 har vært et av de mest innholdsrike årene i familieselskapet Wee.no sin lange historie. Mye byggeaktivitet, salg av virksomheter og omlegging av organisasjonen skal legge til rette for en større og mer rendyrket nettbutikk.  

– Jeg skal ikke legge skjul på at det har vært et krevende år, med beinhard innsats, store endringer og lite ferie, forteller Roger Wee, daglig leder i Wee.no AS.

Men 2022 har også vært både spennende og vellykket, forklarer han videre.

– Nettsalget har gått over all forventning, noe vi spesielt har merket på slutten av året med en dobling av salget i enkelte uker. Vi har levert mer av alt, men vedmaskiner, vedkøyvere, varmepumper, dieselvarmere, minigravere og vedlikeholdsfrie gjerder har utmerket seg spesielt, forteller Roger.

Bygger stort lager

For selv om forretningen har gått bra under utgangen av COVID-perioden, er det andre områder som har vært mer i fokus for Roger Wee. Som daglig leder har han ledet byggeprosjektet som snart gir 3 200 nye kvadratmeter med lager.

Ny lagerbygning er snart klar.

–  Fordi Wee.no dreier seg om direkteimport til sluttbruker, kreves det mye lagerplass og et effektivt verksted for klargjøring av maskiner og utstyr som skal ut til kunde. Veksten vi har opplevd de siste par årene har vært helt avhengig av et stort varelager, så behovet for mer plass bare øker.

– I dag har vi to verksteder, men disse blir nå sentralisert slik at verkstedet og lageret ligger under samme tak. Dermed er vi mye bedre rigget for effektiv logistikk samtidig som vi får redusert interntransporten på selskapets områder, sier Roger Wee.

Fokus på netthandel

Året som snart er over har også bydd på endringer i organisasjonen.

– Etter mange års drift har vi valgt å selge ut både utleie- og transportvirksomhetene våre. Vi stod ved et veiskille, der vi valgte å heller fokusere på en rendyrket nettbutikk tilrettelagt for våre største kundegrupper. Vi er uansett svært takknemlige for innsatsen mange av våre medarbeidere har lagt ned både i utleie og transport over flere år, noe som er en viktig grunn til at vi er der vi er i dag, sier Roger.

Vedmaskiner har vært populær vare i 2022.

Skifter selskapsnavn

Med et større fokus på nettbutikken ble det også bestemt å skifte selskapsnavn fra Rolf Wee Transport AS til Wee.no AS, forteller Roger.

– Det er et naturlig navneskifte, men samtidig er det ganske vemodig. Vi har hatt dette selskapsnavnet siden min bestefar grunnla selskapet for 64 år siden, så denne endringen er en milepæl for oss.

– Nå skal vi se framover, og planen er å fortsette både med å utvikle og importere nye, spennende og prisgunstige produkter. Vi er blitt en stor gjeng i Wee.no som nå gleder oss veldig til fortsettelsen, avslutter daglig leder i Wee.no AS, Roger Wee.

Se alle våre mest populære produkter her!