Ny elektrisk gaffeltruck-serie fra Attack

Compact er en helt ny gaffeltruck-serie fra maskinprodusenten Attack. Første modell i serien har en kapasitet på 1000 kg og er utviklet for enkel mobilitet og bruk i trange lokaler.

Truckmerket Attack, som leveres av Wee.no, har produsert diesel- og elektrisk drevne trucker og traller for det norske markedet siden lanseringen i 2012. Nå er tiden kommet for en ny elektrisk gaffeltruck-serie, som har fått det beskrivende navnet Compact.

Første utgave i serien er nemlig en liten truck utviklet for å være smidig og praktisk i små og trange lokaler – i første rekke med tanke på behovene til mindre og mellomstore bedrifter. Compacts første modell har fått betegnelsen 1 tonn, da den har en løftekapasitet på 1000 kg. Med fullt batteri har trucken en driftstid på opp til 6 timer.

Attack Compact er liten og praktisk i bruk.

48V-trucken har en friløftmast med løftehøyde på tre meter – men en operativ høyde på under to meter – noe som gjør at den enkelt kan ta seg inn og ut av en 20 fots container. Trucken har en svingradius på kun 2,5 meter.

Med en totalvekt på 2100 kg er Attack Compact også enkel å trekke med seg på maskinhenger dit man skulle ha behov for den.

– Attack Compact-serien skal være en elektrisk erstatter for de eldre og tyngre dieseltruckene som finnes i mange lagre rundt omkring i Norge. Fordelene er ikke bare null utslipp, men også bedre mobilitet, høy driftssikkerhet og mindre krav til vedlikehold. Stadig flere har fokus på enklere, renere og rimeligere driftsløsninger, og i dette bildet passer maskiner som Attack Compact bedre inn, sier truckansvarlig hos utstyrsleverandøren Wee.no, Morten Wee.

Tekniske data Attack Compact 1 tonn

Lengde: 1600 mm (pluss gaffel)

Høyde: 1970 mm (med senket mast)

Gafflelengde: 920 mm

Svingradius: 2500-2700 mm

Hastighet: 13 km/h

Drift: 48 volt 160 Ah Batteri

Løftekapasitet: 1000 kg

Pris: Fra 120 000 + mva

Se og bestill maskinen her!