Gode besøkstall og mye bryggeinteresse

Årets Dra til Sjøs, Vestlandets største båtmesse, trakk over 9000 besøkende i helgen. – Bryggemarkedet er varmt, sier Åge Wee i Wee Marine.

Straume idrettspark på Sotra utenfor Bergen var fra torsdag 18 til søndag 21. februar arena for Norges nest største båtmesse, Dra til Sjøs. Et stort antall utstillere, båter og båtutstyr fylte de rundt 8000 kvm store lokalene, og i løpet av langhelgen ble det registrert over 9000 besøkende. At messen er flyttet innendørs, og denne gangen hadde gratis inngang for alle, bidro til økt besøk.

Stor messseaktivitet lover godt for bransjen, sier daglig leder i Wee Marine, Åge Wee.

– Salg og interesse varierer selvsagt med hvor i den maritime bransjen du befinner deg, men etter min mening ser det lysere ut for alle parter. Selv merker vi en økning i interesse for byggeutstyr, og spesielt våre utriggere. Våren er en tid for utskifting av ødelagt utstyr, men mange planlegger større endringer, forteller Åge.

Wee Marine fortsetter sin presentasjon av utstyr i tiden som kommer. Først blir det stand på årets Sjøen for alle på Lillestrøm 9-13. Mars, deretter på Haugesund Båtmesse 8-10. april.

Se Wee Marines utstyr her

Skjermbilde 2016-02-23 kl. 08.48.22