Satser på fritidsutstyr i ny nettbutikk

Wee Caravan System utvider sitt sortiment i helt ny nettbutikk.

Solide fortelt har vært Wee Caravan System sitt flaggskipprodukt siden starten i 2007, men produktutvalget har gradvis utviklet seg til også å bestå av nyttige effekter for campinglivet både i form av interiør, møbler og sportsutstyr.

Nå tar selskapet et nytt steg og introduserer flere nye fritidsprodukter. Lanseringen av de nye produktene skjer i sammenheng med en betydelig oppgradering av nettbutikken.

– Vi merker en pågang og større interesse for fritidsprodukter, også uten sammenheng til campinglivet. Det har gjort at vi ønsker å bli bredere i produktspekteret, og tilby nyttige nisjeprodukter som man ikke får tak i så mange andre steder, forteller daglig leder Vivian Wee.

I første omgang lanseres produkter som telt med unike motiv, innetelt, hengestoler og kajakker med nye farger, men flere produkter vil komme i løpet av kort tid. Flere av produktene kommer fra britiske Fieldcandy.

Wee Caravan System sin nye nettbutikk er nå i funksjon, og kan besøkes på weecaravan.no

– At vi samtidig oppgraderer nettbutikken er fordi vi ønsker å gjøre den mer brukervennlig og visuell. Det skal være enkelt å finne frem og enkelt å få et inntrykk av produktene, avslutter Vivian.

Skjermbilde 2016-02-23 kl. 09.54.51