Kjør WeeCar også på vinteren

Trodde du elektriske fremkomstmidler kun var sommertransport? Med WeeCars vinterdekk kan du kjøre trygt også om vinteren.

Elektriske fremkomstmidler for dem med bevegelsesutfordringer blir normalt ansett som best egnet for sommersesongen. Men nå lanserer WeeCar vinterdekk på sine to største modeller, ELena og ELbjørg, noe som betyr at man kan ta lufteturene eller handleturene også om vinteren. Vinterdekkene har samme dimensjon som sommerdekkene, men er isatt solide pigger som gir dem godt grep også på is og snø.

–Tyngre modeller med større hjul, som Elena og ELbjørg, tar seg fint frem på vinterdekk så lenge det ikke er snakk om store snømengder. I Elena sitter man også beskyttet i cupeen og har et 400 W varmeapparat som gir et fint innemiljø også på vinteren, forteller Glenn Larsen, daglig leder i WeeCar AS.

– Det er riktig at batterikapasiteten blir litt redusert når temperaturen synker, det er alltid utfordringen med elektriske kjøretøy. Men det viktigste er at WeeCar er brukervennlig også på vintersesongen, slik at de med behov for elektriske fremkomstmidler ikke blir isolert på grunn av kjøreforholdene på vinteren, avslutter Glenn Larsen i WeeCar.

Se alle modellene og les mer om mulighetene på Weecar.no

WeeCar ELena WeeCar_ELbjørg_1WeeCar ELena og ELbjørg (nederst) kan begge leveres med vinterdekk.