Ny proffgraver i miniformat

Wee.no lanserer nå gravemaskinnyheten Yuchai YC12. Dette er den minste gravemaskinen kinesiske Yuchai noen gang har bygget, og er en maskin utviklet for proffmarkedet.

Kinesiske Guangxi Yuchai Heavy Industry Co. Ltd. har bygget gravere siden slutten av 1980-tallet, og var den første kinesiske produsenten som inntok det europeiske gravemaskinmarkedet. Siden september 2018 har agenturet og ansvaret for merket i Norge ligget hos Wee.no.

Nå lanseres Yuchais siste nyhet, YC12, i Norge. Med sine 1000 kg er dette den minste maskinen i selskapets historie, forteller maskinansvarlig hos Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

– Siden starten har Guangxi Yuchai vært opptatt av å levere store maskiner til proff- og utleiemarkedet globalt, med et fokus fra 3,5 tonn og oppover. Etter en rekke oppfordringer, blant annet fra oss her i nord, har de omsider valgt også å satse på mini-gravere, forteller Bakken.

Maskin- og landbruksansvarlig hos Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

– Produksjonen har likevel hele tiden vært med tanke på de profesjonelle brukerne, og utviklingen av YC12 har blitt gjort med utgangspunkt i de større maskinene. Derfor er YC12 betydelig kraftigere i konstruksjonen og har komponenter som de minste privatmarked-maskinene ikke kan skilte med, sier Bakken.

Lanseringstilbud på YC12: De fire første som bestiller får rabattert pris!

Joysticks og S30-feste

YC12 er en kompakt og allsidig gravemaskin tilpasset både konstruksjon- og anleggsarbeid, vedlikehold- og utvikling av hager og parker, for restaureringsarbeid eller rivning i trange omgivelser, eller for bruk i landbruksnæringen.

Yuchai YC12 er utstyrt med joysticks

Nyheten er utstyrt med joysticks, som er en av de større forskjellene fra tilsvarende modeller og gjør maskinen presis og komfortabel å håndtere. Til tross for sin lette vekt har graveren et stabilt understell, og en maksimal gravekraft til skuffe på 8,38 kN. YC12 er utstyrt med en Koop KD192F (1 cyl.) Euro 5-motor som yter 7,6 kW ved 3000 rpm, noe som gjør maskinen kraftig nok til de fleste mindre oppdrag. 

Se supertilbud på vår bestselgende minigraver Nante NT10 her!

Yuchai YC12 leveres med vanlig kombihydraulikk, og er en av få i klassen som har hurtigkobling størrelse S30. Maskinen er under sertifiseringsgrensen, men kan sertifiseres etter behov.

– Det norske proffmarkedet trenger en liten utfordrer i denne størrelsesklassen. Målet vårt er å tilby et produkt som er priset ikke bare for å lokke de profesjonelle aktørene, men også å friste mange av privatbrukerne opp et kvalitetsnivå, avslutter maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

Tekniske data Yuchai YC12:

Lengde: 3200 mm

Bredde: 840 mm
Høyde: 2320 mm

Maks graverekkevidde: 2950 mm
Maks gravedybde: 1475 mm
Graveskuffe Kapasitet: 0,02 m3

Motor: Koop KD192F (1 cyl.) 7,6 kW/3000 rpm
Egenvekt: 1000 kg
Maks gravekraft: 6,73 kN 

Pris: fra kr. 100 000 + mva

Les mer og bestill YC-12 her!

YC12 har et stabilt understell.