NYHET: MultiWee stålhall

MultiWee er et robust stålbygg utviklet for mange ulike formål: Bygget kan blant annet benyttes som garasje både for bobil og traktor, som lager for utstyr og maskiner, eller som et verksted.

MultiWee er Wee.no sitt siste tilskudd innen haller og telt for bruk til oppbevaring av maskiner, kjøretøy og utstyr. Hallen leveres som byggesett og kommer som standard i størrelsen L 10 m x B 6,30 m x H 5,85 m – men kan leveres i andre størrelser som bestillingsvare.

Hallen består av robuste stålkomponenter og leveres med en grå standardfarge. Tak- og veggplater er galvaniserte og alubehandlede, noe som gjør dem rustfrie og solide. MultiWee leveres med en fjernstyrt foldeport med målene 520m x 350 m. Den kompakte konstruksjonen gjør at hallen har en større kapasitet for snølast enn tilsvarende modeller.

MultiWee har en robust konstruksjon.

For bedre innemiljø kan hallen isoleres med et dobbelt lag med flammehemmende bobleplast, som skjøtes med glassfiberteip. Isolasjonen rulles over og festes før platene monteres, eller limes på innsiden etter fullført plating.

Pris på dobbel bobleisolering er rundt 14.000.- + mva, dette tilsvarer rundt 100 mm tykk Glava-isolasjon.

Standard MultiWee koster fra kr. 160 000 + MVA.

Les mer om MultiWee her!