– WeeGjerdet mer populært enn vi turte å drømme om

I 2012 ble WeeGjerdet introdusert som et av de aller første, vedlikeholdsfrie PVC-gjerdene på det norske markedet. Når produktet nå har 10-års jubileum kan Wee.no skilte med å ha levert over 50 000 meter med gjerder.

Da Wee.no introduserte WeeGjerdet i Norge mer enn ti år tilbake i tid, var det få som trodde at dette raskt skulle bli ett av de mest populære produktene i WeeGruppens sortiment. Men etter en opptelling og gjennomgang av leveransene siden 2012 kan markedssjef i Wee.no, Vivian Wee Flatnes, konkludere med en solid utvikling for produktet på det norske markedet.

– Vi har kommet fram til at det i dag finnes mer enn 50 000 meter med WeeGjerdet rundt hjem og tomter nær sagt over hele landet. Årsaken til storsalget er vel at nordmenn flest er trøtte på hyppig vedlikehold av sine gjerder, og at stadig flere ønsker produkter som tåler et tøft nordisk miljø over mange år. Men også et klassisk design og god pris ser ut til å være viktig for mange gjerdekjøpere.

– WeeGjerdet har uansett blitt mer populært enn vi turte å drømme om, sier en fornøyd Vivian.

WeeGjerdet Sørvåg

Vedlikeholdsfritt er best

WeeGjerdet, som er utviklet i solid og resirkulerbar PVC, kommer i dag i tre varianter: Sørvåg, Helgeland og Lothe-modellene. I tillegg har serien en levegg, og nylig ble også et hestegjerde introdusert i samme materialer.

– Produktet har nærmest vært uforandret de siste årene. Den største endringen er at vi har byttet fra stål til en brakett i aluminium, som gjør at gjerdene ikke ruster. Vi har også førhøyet aluminiumen i stolpene, noe som gjør gjerdene mer stabile. Monteringen er enkel og noe de aller fleste klarer helt selv.

– Den store fordelen med WeeGjerdet er at det enkelt kan spyles rent på våren eller høsten, og holder veldig godt på fargen. Dermed slipper man både skraping, maling og erstatning av treverk, slik vanlige gjerder ofte krever. Vi har flere eksempler på WeeGjerdet som ble satt opp for ti år siden, og som fortsatt ser nesten helt nye ut, forteller Flatnes.

WeeGjerdet Helgeland

Stort salg under COVID

2020 var et år da mange monterte gjerder i Norge, forteller Vivian.

– Da hadde vi et rekordsalg, alle de ti siste årene tatt i betraktning. Under første året av COVID fikk mange god tid til å fikse i og rundt sine hjem, og montering av nye gjerder ble åpenbart prioritert, sier Vivian.

– I løpet av 2021 var faktisk WeeGjerdet det mest solgte produktet på Wee.no, så interessen for PVC-gjerder er bare voksende. Nå ser vi fram til utviklingen av gjerdene framover, avslutter markedssjef i Wee.no, Vivian Wee Flatnes.

Les mer om WeeGjerdet og bestill det her!