Introduserer ny minigraver i RWX-serien

RWX-1E minigraver

Wee.no lanserer nå RWX-1E, én av få gravere i vektklassen med elektrisk bomsving og bredbart understell.

Wee.no, som fra før har agenturet på gravemaskinmerkene Nante og Yuchai, utvider nå sin maskinpark med en helt ny gravemaskin, RWX-1E. Graveren blir den første i selskapets RWX-serie, som fram til nå kun har bestått av hjullastere.

Sjekk ut vårt storsalg på minigravere her!

Den nye maskinen er designet i Italia og utviklet i tett samarbeid med Wee.no. Det har vært viktig å lansere en maskin som møter norske behov også i vektklassen rundt 1 tonn, forteller maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

– Vi har vært med under hele utviklingsprosessen for å sikre oss en minigraver som tar hensyn til norske behov. Det har vært viktig for oss med god bakkeklaring, kort hekk og en førerplass som tilbyr god ergonomi og mange problemfrie timer bak spakene, forteller Bakken.

Maskin- og landbruksansvarlig hos Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

En utfordrer i lavprissegmentet

Det mest interessante med RWX-1E er likevel understellet, som kan justeres i bredden med opp til 23 cm. Det gir vesentlig bedre stabilitet under 360 graders graving, og tryggere framkommelighet uansett terreng. Justeringen gjør det også mulig å komme inn i bygninger eller trange passasjer når dette er nødvendig.

Minigraveren er utstyrt med en énsylindret dieselmotor som yter 7,5 kW – den første som Wee.no tilbyr med Euro 5 klasse og partikkelfilter. RWX-1E er også utstyrt med en hydraulikksentral som gjør den myk og smidig i bevegelsene.

Enklere vedlikehold

Det har også vært fokusert på å gjøre maskinen både prisgunstig og enkel å eie, forteller Bakken.

– Dette er en graver bygget på prinsipper om enkelt vedlikehold og lave driftskostnader. Både slitedeler og sjekkpunkter er lett tilgjengelige, noe som gjør at daglige kontroller og service blir enklere å gjennomføre for eieren selv. Dette blir stadig viktigere, noe som gir oss tro på RWX-maskinen i dagens marked, forteller maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.
Minigraveren har ingen krav til sertifisering, men papirer og samsvarserklæringer for sertifisering er tilgjengelig for modellen.

Tekniske data RWX-1E
Driftsvekt: 1000 kg
Motor: CHANGCHAI-192FAM énsylindret 7,5 kW (Euro 5)
Sendemål: 3127x950x2195mm
Graveskuff bredde: 410 mm

Hurtigkobling: S25

Maks breddejustering av belte: 23 cm
Graverekkevidde: 2925 mm
Maks gravedybde: 1735 mm
Maks gravehøyde: 3006 mm
Maks lastehøyde: 2248 mm

Bomsving: 90 grader (høyre) 30 grader (venstre)

Pris: Fra kr. 99 800 + mva

Les mer om graveren og bestill den her!