Se WeeCars modeller på utstilling i høst

Frem mot jul stiller WeeCar ut sine elektriske kjøretøy på to storsentre på Vestlandet. Her har alle mulighet til å se nærmere på og teste kjøretøyene.

WeeCar har fått en fantastisk start i Norge og har så langt i år solgt over 120 elektriske kjøretøy til nordmenn med bevegelsesutfordringer. Interessen så langt er større enn forventet, sier daglig leder i WeeCar, Glenn Larsen.

– Vi har en stor generasjon pensjonister, og mange blir sittende inne etter at de mister førerkortet for bil. WeeCar gir flere muligheten til å ta seg rundt i nærmiljøet, og er derfor et svært nyttig kjøretøy når beina ikke er like sterke som før, sier Glenn Larsen, som i høst har stilt ut sine kjøretøy ved flere storsentre på Sør-Vestlandet. Snart står to nye sentre for tur.

– Vi stiller ut ved Heiane Storsenter på Stord fra torsdag 5. til lørdag 7. november, og deretter på Sams Senter Bømlo, 12.-14. november. Her kan alle som har interesse ta en nærmere kikk på våre ulike modeller, og ta seg en liten testtur om de ønsker. Det er alltid bra å få testet før man tar en avgjørelse, avslutter Glenn Larsen i WeeCar AS.

Les mer om våre modeller og se våre priser her.