Wee Kurssenter i gang med nye truckførerkurs

Etter en tids pause er Wee Kurssenter i gang med nye yrkesrelaterte førerkurs. Først ut i høst er truckførerkurs for truck under 10 tonn.

Wee Kurssenter har lang erfaring innen yrkesrettede kurs, og har levert kurser til det offentlige, bedrifter og privatpersoner i en årrekke. Etter en kort pause er Wee Kurssenter nå tilbake med nye kurs, og starter i høst med truckførerkurs for truck under 10 tonn. Kurset avholdes i lokalene i Frakkagjerd i Tysvær kommune, 23.-25. november.

Daglig leder i Wee Kurssenter, Kristine Wee, er glad for snart å være i gang med høstens program.

– Vi merker interessen for kursene og skal fra november satse blant annet på truck- og traverskrankurs. Truckførerkurset er teoretisk basert og går over tre dager, med sikkerhet første dagen etterfulgt av to dager med teori om praktisk bruk. I ettertid kan man øvelseskjøre eller kjøre opp hos oss om man ønsker, sier Kristine Wee.

Med tiden vil Wee Kurssenter også tilby varmtarbeidskurs, som går på yrkesfaglig brannsikring.

Ta kontakt med Bente Johnsen på tlf. 52770199 for mer informasjon om kursene.

Les mer om truckførerkurset her

Les mer om Wee Kurssenter her