Samlet inn 77000 kroner til kreftsaken

WeeGruppen har nok en gang satset på salg av rosafargede BigBags for å skape blest om og samle penger til Brystkreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon i oktober.

Ved å selge de rosa arbeidssekkene har WeeGruppen samlet totalt 77 000 kroner siden i fjor høst. Midlene blir nå oversendt Brystkreftforeningen. Salget av de rosa BigBag’ene fortsetter også til neste år, forteller markedsansvarlig Vivian Wee Flatnes i WeeGruppen.

– Det har vært en høy interesse for våre BigBags, og vi er godt fornøyde med summen vi har klart å samle. Dette er en viktig sak, og vi vil takke alle som har kjøpt bagene og håper at de kommer til god nytte, sier Vivian.

Kollegaene hun har med seg på bilde er (fra venstre) Marita, Vivi, Monica, Elise, Lene, Mari og Vivian.

Her kan du kjøpe BigBags!

DSC01331-Edit-Edit