NYHET: Elektrisk tralle for trapper og bakker

Nyheten Attack Step er en tralle med integrert elektrisk beltedrift – noe som gjør den overlegen når tunge objekter eller personer skal fraktes opp eller ned trapper og bratte bakker.

En vanlig sekketralle kommer sjelden til god nytte når tung last skal opp eller ned trapper og bratte bakker. Nå lanseres Attack Step, en trappetralle utviklet med elektrisk beltedrift som enkelt håndterer disse utfordringene. Beltene, som er festet nederst på trallen, senkes ned i riktig vinkel og gir fremdrift når trallen glir over trappetrinnene. Dermed gjør den elektriske motoren hele fraktejobben når lasten skal opp – eller stabiliserer og bremser farten når tung last skal ned bratte bakker og trapper. Step kan raskt flatpakkes og er enkel å transportere.

Trallen kommer også i to øvrige versjoner – en med fast stol, og én med mulighet for feste av rullestol. Dermed har man et redskap for å frakte personer i trapper.

Se video av Attack Step i bruk!

Attack Step håndterer dermed tunge gjenstander som verktøy, byggematerialer, vinduer, hvitevarer og møbler – og blir i så måte et nyttig redskap både i bygg- og anleggsbransjen, transportbransjen, logistikk og lager, flyttebransjen og i helsesektoren. Step er et praktisk redskap i leiegårder og næringsbygg – der det ikke er heis.

Attack Step gjør unna mellom 45 og 55 trappetrinn i minuttet, og er utstyrt med instrumenter for hastighetsjustering og belysning. Et fulladet 36 V batteri gir opp til to timers effektiv kjøring. Trallen veier 45 kg, har en maksimalkapasitet på 160 kg og koster fra kr. 16 000 + mva. Kontakt produktansvarlig Geir Leknes her!

Les mer om og bestill Attack Step her!

IMG_2252

Attack_Step_1