Flytter både tilhengere og maskiner

Nye Attack Trailer er en elektrisk trekker for flytting av tilhengere, maskiner, lifter, dyrevogner, campingvogner og annet. Dermed passer den bra til bruk på alt fra anleggsplasser og båthavner til gårdsbruk og campingplasser.

Attack Trailer er en nyhet i Attack-serien hos Wee.no. Maskinen forenkler flytting av tunge tilhengere, redskaper og maskiner, og er enkel og fleksibel i bruk med god svingradius. Det gjør Attack Trailer til et nyttig redskap i flere ulike bransjer.

Den elektriske 500W motoren blir drevet med strøm fra to 33Ah batterier, noe som gir en maksimal trekkekapasitet på hele 1500 kg. Attack Trailer har justerbar hastighetsregulering med drift på kraftige gummidekk, og er utstyrt med elektromagnetiske bremser som hjelper til i slake stigninger. Dermed blir Attack Trailer trygg i bruk uansett belastning og underlag. Det kreves ikke sertifisering for å føre Attack Trailer.

Se video og pris, og bestill Attack Trailer direkte her!

Tekniske data Attack Trailer

Lengde: 115 cm

Bredde: 67 cm

Vekt: 95 kg

Motor/drift: 500W

Antall batterier: 2

Hastighet: 3-6 km/t

CE-godkjent

Pris: kr 15 000 + mva

Importør: Wee.no

Attack_Trailer_2