Donerte rekordsum etter storsalg av rosa Bigbags

Hele 178 000 kroner – den største summen som Brystkreftforeningen har mottatt fra Wee.no noen gang – har blitt samlet inn igjennom salg av rosa Bigbags det siste året. – Vi merker at avfallssekkene har blitt en hit blant flere aktører i bygg-og anleggsbransjen, sier markedssjef Vivian Wee Flatnes.

Halvparten av inntektene fra salget av de spesialdesignede rosa Bigbagene går direkte til Brystkreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon. Årets innsamling, som er den sjette på rad for Wee.no, resulterte i en overføring på hele 178 000 kroner til Brystkreftforeningens konto. Dermed har selskapet slått sin gamle rekord for innsamlede midler fra 2021, på totalt 150 000 kroner.

Styreleder for Brystkreftforeningen Haugaland, Olaug Mortensen, har i flere år vært en tilbakevendende gjest i Wee.no sine lokaler i Tysvær. Hun er svært takknemlig for midlene fra årets aksjon.

– Jeg er veldig imponert over dette initiativet, som bare vokser i størrelse fra år til år. Det virker for meg som at Wee har truffet spikeren på hodet når det kommer til produkt. Avfallssekkene er dessuten synlige «ambassadører» for saken over alt hvor de er utplassert, sier Mortensen.

Markedssjef i Wee.no, Vivian Wee Flatnes, har hatt Rosa sløyfe-aksjonen som sitt viktigste veldedighetsprosjekt siden starten i 2017.

– Responsen vi har fått på rosa Bigbags har vært overveldende. At vi har rekordinntekter i år betyr at behovet bare vokser, noe jeg er svært glad for. Avfallssekker som dette er noe flere bedrifter trenger, spesielt i bygg- og anleggsbransjen, og noe mange plasserer godt synlig og med stolthet. Jeg vil takke alle som har deltatt i aksjonen, for disse midlene går til en viktig sak, sier Vivian Wee Flatnes.

Vivian Wee Flatnes (t.v.) overrekker sjekken på 178 000 kroner til Olaug Mortensen i Brystkreftforeningen Haugaland.

Årets bidrag utgjør en forskjell, forklarer Olaug Mortensen.

– Én av ti kvinner utvikler brystkreft i løpet av livet, og 600 personer dør årlig på grunn av sykdommen. Årets Rosa sløyfe-aksjon samler midler til livsviktig forskning som vil være til nytte både for pasienter og pårørende, og som vil bidrar til å redusere antall kreftsyke, sier Mortensen.

De rosa BigBagene finnes i seks forskjellige størrelser, der de største er spesielt utviklet for å håndtere avfall fra byggeplasser. De mindre modellene brukes til å oppbevare blant annet flis, singel, strøsand og bark.

Se alle våre rosa bigbags her!