Yuchai utvider sortimentet med ny minigraver

Wee.no lanserer nå gravemaskinnyheten Yuchai YC20SR Pro i Norge – en kompakt og allsidig minigraver utviklet for de viderekomne.

Produsenten Guangxi Yuchai Heavy Industry Co. Ltd. sender nå en ny minigraver til det norske markedet, der Wee.no har agenturet.

Nyheten heter YC20SR Pro, en maskin som med sine 2 tonn føyer seg fint inn i rekken av kraftige minigravere utviklet for det europeiske proffmarkedet.

– I likhet med lillesøster YC10 Pro er YC20SR Pro utviklet med tanke på de profesjonelle brukerne. Størrelsen tatt i betraktning er dette en kraftig og komfortabel maskin som gjennomfører uansett om oppdraget er konstruksjon- og anleggsarbeid, vedlikehold av parker, restaurering, rivning eller drenering, sier maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

Yuchai YC20 Pro har løftesylinderen på oversiden av bommen, noe som reduserer skaderisiko.

Overliggende bomsylinder

YC20SR Pro er en allsidig maskin utstyrt med joystick, noe som gjør den presis å håndtere. Et veldimensjonert og justerbart sete øker komforten for lengre økter bak spakene. Med sin Yanmar 3TNV80F motor på 20 hk gir YC20SR Pro en maksimal gravekraft på 13 kN, og dermed er den kraftigere – og har én meter lenger graverekkevidde – enn seriens minste, Yuchai YC10 Pro. Begge maskinene er utstyrt med kvalitetskomponenter som Nachi hydraulikkpumpe, S30 hurtigkobling, samt justerbart teleskopunderstell som gjør det mulig å ta seg frem på trange flater.

Se alle våre gravere her!

En av de største fordelene med YC20SR Pro er at løftesylinderen ligger på oversiden av bommen, noe som reduserer risikoen for skader. Dermed er maskinen også godt egnet for utleie.

– Det norske gravemaskinmarkedet blir ikke mett på de minste graverne. YC20SR Pro er en maskin som holder proffnivå til tross for størrelsen, både hva gjelder kvalitet og brukervennlighet. Den nye generasjonen minigravere gjør det dermed lettere for forbrukerne å gå ned en størrelse, sier maskinansvarlig i utstyrsleverandøren Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

Les mer om graveren her!

Tekniske data Yuchai YC20SR Pro:

Lengde: 3750 mm

Bredde: 1080 mm
Høyde: 2365 mm

Maks graveradius: 4355 mm
Maks gravedybde: 2560 mm

Motor: Yanmar 3TNV80F, 13,4 kW (euro 5)
Egenvekt: 2000 kg
Maks gravekraft på skuffe: 13 kN 

Pris: fra kr. 225 000 + mva

Jan Sigurd Bakken i Wee.no mener YC20SR Pro er et viktig bidrag til Yuchais pro-serie.