Radiostyrte Serena klipper der ingen andre kommer til

Serena er en radiostyrt beitepusser utviklet for å rydde vekster der andre maskiner får problemer med å ta seg fram.

Serena er en klipper som kan kutte både gress og større vekster, og som fungerer optimalt i bratt terreng der andre typer klippere og beitepussere sliter med å ta seg fram.

Serena er radiostyrt med fjernkontroll som gir opp til 500 meters rekkevidde. Den lille beitepusseren er utstyrt med gummibelter, noe som gjør den godt egnet til rydding i bratte og overgrodde bakker med ulikt underlag. Maskinen klipper uproblematisk opp til 40 graders helling.

Det roterende klippehjulet er utstyrt med fire kniver og gir en total klippebredde på 550 mm. Selve klippefunksjonen kan heves og senkes 150 mm med fjernkontrollen, noe som gjør det enkelt å tilpasse ryddingen etter forholdene.

Serena gjør jobben der andre ikke kommer til.

Serena kommer i to forskjellige modeller, enten med en 6,5 hk Yamaha eller 7,5 hk Loncin bensinmotor. Maskinen har en bensintank som rommer fire liter, og har en maksimal arbeidshastighet på 5 km/t.

– Robotklipperen har fått et fotfeste i Norge, men denne har sine klare begrensninger. Serena rydder godt også i ulent terreng, og håndterer betydelig kraftigere vekster enn vanlig gress. Det gjør den godt egnet både til rydding i vei- og byggeprosjekter, for gartnere, landbrukere og vaktmestere – og ikke minst til vedlikehold av parker og større tomter, forteller daglig leder i Wee.no, Rune Wee.

Tekniske data

Model: Serena LM-550
Mål maskin: 1000x930x500mm
Vekt: 130 kg
Bensintank: 4 liter
Kuttebredde: 550mm
Justerbar høyde: 0-150 mm
Fjernkontroll rekkevidde: 500 meter
Fart: opp til 5 km/t
Arbeidshelling: inntil 40 grader
Batteri: 24 V
Motor: 6.5 hk Yamaha eller 7,5 hk Loncin bensin

Pris: Fra kr. 30 000 + mva

Les mer og bestill den her!

Fjernkontrollen styrer enheten på hele 500 meters avstand.