Slipper Yuchais minstemann i Norge

Til tross for sin lave vekt og kompakte størrelse er Yuchais minste gravemaskin, YC10 Pro, en robust og effektiv graver i proffklassen. Med nylanseringen har Wee.no nok en maskin i det stadig voksende minigraversegmentet.

Kinesiske Guangxi Yuchai Heavy Industry Co. Ltd. har siden slutten av 1980-tallet vær en storprodusent av gravere, og var den første kinesiske gravemaskinprodusenten som inntok det europeiske markedet. I 2018 fikk utstyrsleverandøren Wee.no agenturet og ansvaret for salget av merkevaren i Norge.

Nå er tiden kommet for lansering av produsentens aller minste maskin igjennom tidene, nemlig nyheten Yuchai YC10 Pro. Dette er en liten, kompakt og allsidig gravemaskin som skiller seg ut med et gjennomført spec av kvalitetskomponenter, forteller maskinansvarlig hos Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

Jan Sigurd Bakken med nyheten Yuchai YC10 Pro.

– Yuchai YC10 Pro veier bare 1000 kg, men er en graver tilpasset aktører som trenger gode arbeidsvilkår for mange timer bak spakene. Det er lagt stort fokus på en komfortabel styreposisjon, og kombi-hydraulikken gir en presis og behagelig betjening av spakene. Graveren er i så måte godt egnet både for entreprenører, anleggsgartnere, bønder eller ansvarlige innen offentlig vedlikehold, sier Bakken.

Se video av YC10 Pro her!

– YC10 Pro er utstyrt med en tosylindret Yanmar 2TNV70 som yter 7,3 kW ved 2400 rpm – en stillegående og drivstoffgjerrig motor.  Som de større maskinene har også YC10 Pro et bredbart understell, noe som gjør den til en fleksibel og stødig arbeidsplass. Videre er maskinen utstyrt med to-speed beltemotorer fra Comer, pumper fra japanske Parker, en Nabtesco sentral, og svingmotor fra Sanyang. Dette sikrer en robust maskin som tåler store påkjenninger over tid, sier Bakken.

– Vi ser at Yuchai utvikler seg og blir stadig bedre på å produsere kalitetsgravere også i de aller minste klassene. Det er viktig i et skandinavisk marked der de minste maskinene får stadig større utbredelse, avslutter maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

Les mer og bestill Yuchai YC10 her!

Tekniske data Yuchai YC10:
Høyde: 2300 mm
Lengde: 2800 mm

Bredde: 800 mm

Egenvekt: 1000 kg

Maks graverekkevidde: 2845mm
Maks gravedybde: 1435 mm
Graveskuffe Kapasitet: 0,02 m3

Motor: Yanmar Euro 5 (7,3 kW)
Maks gravekraft på graveskuffe: 8,38 kN

Pris: fra 160 000 + mva

Teknisk info: https://www.wee.no/doc/minigraver-yuchai-yc10-teknisk.pdf

Importør: Wee.no

Yuchai YC10 Pro