God start på jubileumsåret

Ikke siden oppstart i 2006 har Wee Marine hatt en så god start på året, noe som lover godt for 10 års jubilanten.

Bryggeutstyrsleverandøren er i gang med en leveranse til Færøyene, der svært mange brygger og utriggere har blitt ødelagt i høststormene. I første omgang er det snakk om åtte meters utriggere, og rundt 30 prosent av en totalleveranse i millionklassen er snart på vei til øygruppen.

Også i Tromsø skal det leveres utriggere og glidesystemer til den nye havna i byen, et underleverandørprosjekt for NOFI. I tillegg kommer flere mindre prosjekter på Vestlandet.

– Vi har hatt en knallbra start langt over forventning. Etterspørselen etter bryggeutstyr og utriggere er god for tiden, og dette har ikke bare med at høsten har vært værmessig tøff på båthavnene rundt omkring. Stadig flere blir kjent med våre bryggesystemer og vet at de tåler en støyt, og velger å erstatte eldre utstyr med Wee Marines utstyr. At vi også leverer til utlandet er spennende, så 2016 lover bra, sier Åge Wee i Wee Marine AS.

Wee Marine har planer om å starte jubileumsåret med å være synlig og til stede for interesserte. Det betyr at du kan se Wee Marines utstyr både på Dra til Sjøs i Bergen/Sotra 18-21. februar, på Sjøen for alle på Lillestrøm 9-13. Mars og Haugesund Båtmesse 8-10. april.

Se Jubileumsvideoen her!