Her er årets julegavetips!

Om du ennå ikke er i mål med julegavene, finner du garantert noe spennende blant våre beste gavetips.

Julen kommer raskt på de fleste av oss, og mange har ikke landet gavene de ønsker å gi sine kjære denne julen. Da kan kanskje Wee.no sin liste med julegavetips være til hjelp?

2021 har vært et år med mye leveranseutfordringer fra utlandet, noe som gjør det ekstra viktig å kjøpe nettgaver fra norske lagre denne førjulen. Da er du sikker på at du får gavene dine tilsendt før juleferien setter inn – og ikke langt ute i januar. Hos Wee.no får du alle lagerførte produkter tilsendt i løpet av få dager.

Her er våre beste julegavetips for 2021!

Pagurus krabbebestikk er en lekker, norsk serie som gjør krabbemåltidet både lettere og ryddigere. Sjekk også ut kloknekkeren fra samme produsent her.

Pagurus kabbebestikk

I vår gassdrevne pizzaovn fra Cozze steker du pizza utendørs på 2 minutter. Dette er en ovn alle pizzaelskere ønsker seg til jul!

Pizza Cozze

Med vedkløyveren Lind får du perfekt tennved hjemme eller på hytta. Enkel og trygg å betjene, denne er for alle.

Vedkløyver Lind

Hassel er en liten elektrisk vedkløyver som kan dele kubber i to og fire deler. Maks trykkraft på vedkløyveren er 7 tonn, og maks lengde er 52 cm. 

Vedkløyver Hassel

Fusion er et all-around oppblåsbart SUP-brett med stor oppdrift fra Aqua Marina. Denne modellen passer både for barn og voksne og er en super julegave. Se alle våre brett her!

Aqua Marina Fusion SUP

SoloStove er en moderne bålpanne utviklet for å redusere røyk, og er utstyrt med gnistfanger og værfast trekk. Dette er et naturlig samlingspunkt hele vinteren igjennom.

SoloStove

Vårt rosa verktøysett passer utmerket for hjemmebruk. Det består av 14 deler, og kommer i en robust og kompakt aluminiumskoffert.

Rosa verktøysett

Alle hageeiere trenger en god beskjæringssaks. Om du skal beskjære lavthengende grener på trær eller knipe av visne blomsterhoder, er Wee.no sin elektriske beskjæringssaks et fantastisk hageredskap.

Beskjæringssaks

Aqua Marina Betta BE412 er en oppblåsbar kajakk utviklet for friluftsentusiastene. Dette er en solid, stabil og slitesterk kajakk for to personer som er enkel å ta med på biltur, på hytta eller ut i villmarken.

Betta BE 412

Se alle våre julevarer her!