Blir WeeCar forhandler på Østlandet

Karsten Ekeberg i Mjøndalen skal både selge og leie ut WeeCar-kjøretøy i tiden som kommer. Han har størst tro på modellene med tak på Østlandet.

Selskapet Ekeberg Gruppen, med nettsiden gaahjelpen.no, har inngått en avtale med WeeCar AS om å selge de elektriske kjøretøyene på Østlandet. Avtalen gjelder for områdene sør for Oslo/Asker og Bærum, der WeeCar allerede har forhandler. Daglig leder i selskapet, Karsten Ekeberg, beholder i første omgang sin nåværende stilling som HMS-rådgiver under tiden det nye selskapet bygges opp, men har alt hentet inn samtlige modeller og har startet sin virksomhet i Mjøndalen.

– Jeg har lenge hatt en interesse for elektriske kjøretøy, og da jeg ble oppmerksom på WeeCar var det naturlig for meg å ta kontakt. Jeg har tro på markedet fremover, og når produktene er gode og prisene fornuftige, kommer markedet bare til å øke for WeeCar, sier Ekeberg.

Ekeberg har tro på alle modellene, men ser størst potensial i WeeCar ELise.

– Hvilken modell man velger står i forhold til behov, men ELise er spennende med tanke på størrelse og muligheten for å sitte under tak. Vår største kundegruppe er personer som ikke lenger får eller vil kjøre bil, og da blir ELise og ELena, som gir best beskyttelse for de lengre turene, de mest interessante, mener Ekeberg.

Når flere modeller har kommet i hus, vil Ekeberg satse på utleie i tillegg til salg.

– Det er mange som trenger elektrisk fremkomstmiddel bare over en kort periode. Det kan være på grunn av beinbrudd eller annen skade, eller at man ønsker større bevegelsesfrihet noen tider på året. For de som søker det offentlige om støtte til elektrisk fremkomstmiddel, vil det også være noe ventetid, og her kan leie være en løsning. Med utleie og slag dekker vi alle behovene der ute, avslutter den nye WeeCar forhandleren på Østlandet, Karsten Ekeberg.

Les mer om forhandleren i Mjøndalen på gaahjelpen.no

Karsten Ekeberg blir forhandler for WeeCar i Mjøndalen.
Karsten Ekeberg blir forhandler for WeeCar i Mjøndalen.