Ny, robust strømsøyle fra EL-Björn

EL-Björn kommer nå med en ny og mer robust strømsøyle bygget for de største påkjenningene.

Den etablerte strømsøylen EL-Björn Alfa-II kommer nå i en såkalt IPX6 utførelse, noe som gjør den spesielt tilpasset de mest værharde plasseringene, så som på bølgebrytere. Søylen, som leveres på Vestlandet av Wee Marine, er også 3.partsertifisert, dette for å sikre at søylen tåler de tøffeste forholdene. Alfa-II IPX6 er laget i elegant, sjøvannsbestandige eloksert aluminiumsprofil, og kommer standard med 230 eller 400V, to eller fire uttak, topplys, med og uten måler. Standard koblingstykke for tilførselskabel håndterer kabler opp til 50mm2.

Søylen har også en selvlukkende dør, som bidrar til at sikringene til enhver tid er beskyttet. Alfa-II er dessuten utstyrt med moderne blendingsfri LED belysning for å møte kravene til energieffektivitet.

Søylen er ferdig montert, og kan utstyres med vannkran- og slangeholder.

Her er flere fordeler med strømsøylen:

  • Låsbare CEE-kontakter
  • Kontakter er beskyttende plassert
  • Eloksert aluminiums chassis som er slitesterkt og holder seg godt
  • Skjulte elektrisk koblinger
  • Spesielt utviklet for nordisk klima
  • All elektronikk er plassert høyt opp i strømsøylen, med tanke på snø og vann
  • Rask og enkel å installere
  • 5 ås garanti

Prisen på den nye modeller er fra kr. 14 794 + mva

Les mer om produktet, eller ta kontakt med Wee Marine her!