NYHET: Denne gir deg ubegrensede turmuligheter

EverEarth er en ny packraft på det norske markedet. Med en vekt som et lite telt – og oppdrift for en fullvoksen person og utstyr – er EverEarth en turkamerat som gir deg uslåelig framkommelighet i villmarka.

Packraften har blitt en aldri så liten trend blant tur- og friluftsentusiaster i Norge – ikke minst på grunn av kjente TV-profiler som hyppig har benyttet seg av det oppblåsbare framkomstmiddelet på sine langturer.

Wee.no introduserer nå nyheten Packraft EverEarth, som er et nytt og spennende alternativ for dem som vil ha litt mer ut av turene i skogen, på vidda eller langs kysten. EverEarth er utviklet i materialet Termoplastisk Polyuretan (TPU), en kraftig og resirkulerbar plastvariant som gir en robust båt med god oppdrift. 

Packraft EverEarth

Fullt oppblåst har EverEarth et mål på 210 x 90 cm, med et innvendig mål på 132 x 40 cm, noe som gir tilstrekkelig plass til en fullvoksen person. Totalt er det fire fester i båten der man kan binde fast både sekk og fiskestang – eller til og med en nedfelt terrengsykkel. Parckraften veier bare 2,8 kg, noe som også gjør den enkel å ta med i tursekken.

Både pumpe og sittepute

Posen som EverEarth pakkes ned i har flere smarte funksjoner som gjør at man sparer både utstyr og vekt. Posen er en vanntett oppbevaringspose, en sittepute og en pumpe – alt i ett. Posen festes til ventilen, og deretter presses luft fra posen og inn i båten. Slik har man en oppblåst og klar båt på få minutter.

Packraft EverEarth koster kr. 10 750,- . Les mer om den og bestill den her!