Blir norsk importør av Eldorado stålhaller

Wee.no har inngått en avtale om import og salg av stålhaller fra det latviske selskapet Eldorado Global Service. Stålhallene kan skreddersys for flere typer bruk innen anlegg, industri og landbruk, og er konstruert for å tåle tøffe arktiske forhold.

Den latviske ferdigbygg-aktøren Eldorado Global Service har bygget stålhaller, hangarer, byggeelementer og elektriske komponenter siden oppstarten i 2008, og leverer i dag produkter og tjenester til selskaper over hele verden. Nå inngår de et samarbeid med Wee.no i Norge for import og salg av isolerte, rammestøttede haller i varmgalvanisert stål.

Wee.no, som i flere år har importert stålhaller fra Kina, utvider nå sortimentet av flere grunner, forklarer ansvarlig for anlegg og industri hos Wee.no, Geir Leknes.

–  COVID-perioden har lært oss hvor sårbare norske bedrifter kan være for utfordringer rundt internasjonal frakt, og vi ønsker å sikre oss bedre tilgjengelighet og fleksibilitet ved å utvide sortimentet med europeiske stålhaller. I tillegg ønsker vi å ta en større markedsandel av et marked i stor vekst, der stadig fler ser fordelene med stålhaller som funksjonelle bygg, sier Leknes.

– Eldorado Global Service leverer stålhaller i tråd med EUs kvalitetskrav og retningslinjer, og vi ser på dette som et spennende tilskudd til vår portefølje, sier Geir Leknes.

Eldorado har et solid rammeverk i stål og tåler stor snøvekt.

Skreddersydde byggesett

Eldorado stålhaller leveres som ferdige byggesett og kan skreddersys etter bruksområde og plassering, forteller Geir Leknes.

– Dette er allsidige haller som monteres for permanent bruk, enten med ringmur eller helst en støpt såle. De vanligste bruksområdene er redskapshus, verksted, tørrlager, dyrehold eller garasje. Variasjonen i bruksområde gir også ulike behov for areal, antall innganger, lystilgang og isolasjon – utover det rent estetiske som for eksempel fargebehandling. Eldorado tilbyr i så måte detaljert tilpassing av stålhallene sine, sier Leknes.

– Det som gjør hallene spesielt interessante for det norske markedet, er de sterke rammekonstruksjonene som gir høyere kapasitet for snølast. Dette kan leveres til over 300 kg per kvadratmeter. Eldorado har en sandwich-konstruksjon med isolasjonskjerne i Rockwool eller polyetanskum, og gir mulighet for ulik tykkelse på isolasjonen avhengig av bruk, lokasjon og miljø, avslutter ansvarlig for anlegg og industri hos Wee.no, Geir Leknes.

Les mer og se prisene her!

Geir Leknes har ansvaret for stålhallene hos Wee.no.

Eksempel på Eldorado stålhall til verksted/garasje/lager:

Lengde: 15 m
Bredde: 9 m
Vegghøyde innvendig: 4 m
Snølast: 300 Kg/m2
Vindlast: 22 m/s
Takvinkel: ca. 20 grader
Isolasjon: Sandwichelementer
Porter: 3 porter, 3.50 x 3.50 m
Vindu i bakvegg: 3 stk.: 1.15 x 4.00 m
U-verdi: 0,22 [W/m2K]
Stålramme: Galvanisert

Pris: kr. 500 000 + mva