Disse produktene du ha i sommer!

Enten du skal på campingtur, biltur, båttur, hyttetur, fjelltur eller bare korte badeturer i sommer, trenger du sommerleker eller utstyr som passer for hele familien. Her er våre beste tips til en sommer på hjemmebane.

 

Seaflo knebrett Skjermbilde 2020-06-19 kl. 13.34.59

Seaflo er et nytt og lekent knebrett som fungerer supert bak båten, eller som en leke i bølgene. Knebrettet har en støttereim som bidrar til en sikker og stabil stilling på brettet. Brettet er 124 cm langt og 49 cm på det bredeste, og koster kr. 1250. Les mer og se bilder her!

 

 

INTRODUKSJONS-TILBUD: Seasy bodyboard
Nyheten Seasy Bodyboard er et produkt som byr på lek i bølgene om sommeren –  og i akebakken om vinteren!
Brettet har fire håndtak slik at man enkelt får godt tak enten man ligger på magen eller sitter på knærne. Brettet er 120 cm langt og 66 cm bredt, og har plass til to barn samtidig. Prisen er nå kr. 1000! Les mer og kjøp brettet her!

YiMHEX+wRxijgHL9lisLBg_thumb_3c3

Seaflo SUP

Stand Up Padling har tatt helt av i Norge, og har du ikke testet dette tidligere, er tiden kommet nå. Dette padlebrettet er produsert i polyetylen, og er et allround-brett som passer både til barn, ungdom og voksne. Padlebrettet ligger stabilt i vannet, og er enkelt og Skjermbilde 2020-06-19 kl. 12.58.10stødig å padle. SUP gir god trening for kjernemusklatur og balanse, og er supert også for de minste. Les mer og bestill her! Våre barnemodeller finner du her!

 

AirTrack badeplattform
Det finnes ikke en bedre sommerleke enn oppblåsbare badeplattformer!  AirTrack er godt egnet til formålet – super og tygg leke i salt- eller ferskvann. Koster fra kr. 7500.  Les mer og se bilder her!

IMG_5329

Slackline

Bli en balansekunstner i sommer, og få god trening med på kjøpet! Slackline er en svært populært sommerleke som er lett å ta med og perfekt for ferien i Norge. Les mer og se prisen her!

Slackline
Slackline

 

Til campingturen

Vire er allerede blitt en turfavoritt for mange, og har rukket å vinne tester både i Dagbladet og i magasinet Jeger (med 6’ere i terningkast!). Fyres genialt enkelt med småkvist, og du trenger derfor ikke noe drivstoff med deg på tur. Sikker xLXF6056RzysH435wzGlAA_thumb_374vinner når mat skal varmes på telttur eller topptur. Les mer og se prisen her!

På campintur i strålende vær er hengekløye det natrulige førstevalget. Wiseowl hengekøyer er laget for komfortabel overnatting eller bare småpauser i hagen. Er du på jakt etter et mer værsikkert alternativ, kan disse morsomme teltene fra Fieldcandy være gode alternativer i sommer. 

 

Ingen tur uten bærbar høytaler! Nyheten Braven bluetooth Speaker BRV 360  sikrer stemningen på sommekvelden.

Skjermbilde 2020-06-19 kl. 13.20.00