Dette er Årets campingplassvert 2015

Daglig leder i Hervik Camping AS i Tysvær, Kåre Arvid Wold, er tildelt prisen årets campingplassvert 2015. Den sosiale og serviceinnstilte campingplasseieren fikk klart flest stemmer i nominasjonen, og gjorde dermed jobben enkel for juryen.

Prisen «Årets campingplassvert», som deles ut av campingutstyrsleverandøren Wee Caravan System, går til en eier eller medarbeider i en campingplass som gjør en betydelig og beundringsverdig innsats for å skape trivsel for sine gjester. Prisens første vinner og mottaker av diplomet og premien for 2015, ble daglig leder i Hervik Camping AS, Kåre Arvid Wold.

Prisen ble tildelt etter at campingentusiaster over hele Norge hadde fremmet og stemt på sine kandidater. Det var likevel ingen vanskelig jobb å finne vinneren, ifølge juryleder Vivian Wee.

– Svært mange har fremmet Kåre for den innsatsen han gjør, og mange legger vekt på hans evne til å håndtere utfordringer, hans konstante serviceinnstilling og hans sosiale egenskaper. At folk trives på campingplassen hans på Hervik er utenfor enhver tvil, sier juryleder og daglig leder i Wee Caravan System, Vivian Wee, som fikk gleden av å overrekke diplom og premien – en Seasy familiekajakk – til vinneren.

En ydmyk og glad Kåre Arvid Wold takker alle på campingplassen og sin familie for prisen.

– Det er veldig hyggelig å motta en anerkjennelse for jobben man gjør. Vi har selv bygget opp campingplassen på Hervik, og siden starten i 1993 har vi forsøkt å tilrettelegge for våre gjester på den best tenkelige måten. Vi har 125 fastboende gjester med vogn og fortelt, så dette er et svært trivelig samfunn fra vi åpner i påsken til vi stenger vannet på senhøsten, sier Kåre Arvid Wold, som ved siden av campingplass har både småbruk og jobb som brannmann på Kårstø.

– De viktigste egenskapene man kan ha som campingplassvert er nok å være løsningsorientert, smilende og blid. Man får stadig vekk oppgaver som må løses på den best mulige måten. Jeg kan ikke sverge på at jeg bare har fornøyde gjester, men på Hervik gjør vi alt for at kundene skal trives med campinglivet. Hadde det ikke vært for min kone Else Karin ville Hervik camping aldri vært hva det er, så jeg deler prisen med henne, avslutter Kåre Arvid Wold.

Kriteriene for kandidatur til årets pris var følgende:

«En person som eier eller er med i apparatet som drifter en campingplass i Norge, som har gjort en betydelig og beundringsverdig innsats for å skape trivsel for sine gjester. Kandidaten har med sitt levende engasjement vært en betydelig faktor for å fremme campinglivets gleder både for egne gjester og nærmiljøet.»

Hervik_Camping