Forhandler på plass i Oslo-regionen

WeeCars raske vekst har ført til at selskapet nå får en forhandler på Billingstad i Asker. Dermed har langt flere muligheten til selv å teste de elektriske kjøretøyene.

Nå har WeeCar AS opprettet et showroom for å kunne presentere sine elektriske kjøretøy nær hovedstaden. Showroomet, som er et kombinert lager der man kan se alle modellene til WeeCar, ligger på Billingstad i Asker, en kort kjøretur vest for Sandvika.

– Oslo-området er det tettest befolkede i Norge og selvsagt veldig interessant for oss, noe som er grunnen til at vi vil være på plass her. Vi har ambisjoner om på sikt å tilby et mer spennende lokale, men nå er det viktigste å få produktene ut til alle som behøver dem. Å få testet dem og funnet den WeeCar-modellen som passer best, er selvsagt en forutsetning for mange, og da må vi legge til rette for dette, sier daglig leder i WeeCar AS, Glenn Larsen.

Til å betjene kundene i og rundt Oslo har WeeCar fått med seg Fredrik Gjerdrum, som skal stå for kundekontakten og for oppfølging av kunder som ønsker seg en WeeCar.

– WeeCar-kjøretøyene er produkter som vi ser et stort behov for i Østlandsregionen, og jeg har tro på markedet i Oslo-området. Behovet for denne typen kjøretøy vil bare vokse med årene, og det er artig å få være med på denne utviklingen, sier Fredrik Gjerdrum.

Interessert i en testtur? Du kan kontakte Fredrik på telefon: 982 18 128, e-post: e-post. [email protected]