Kajakker og hengekøyer – dette kjøpes mest i COVID-krisen

Vivian Wee Flatnes med den populære kajakken Seasy.

I karantenetider endrer hverdagsbehovene seg stort blant nordmenn. Nå er det friluftsliv, fysisk aktivitet og fiksing i hjem og hage som gjelder.

Koronakrisen som nå rammer Norge har snudd opp og ned både på hvordan vi handler – og hva vi handler. Langt flere har fått øynene opp for netthandel, nærmest uansett hvilket produkt man har behov for. Tilliten til netthandel øker når de fysiske butikkene ikke får levere som normalt, sier markedssjef i Wee.no, Vivian Wee Flatnes.

– I en ekstrem og uvanlig situasjon som denne får vi naturlig nok nye hverdagsbehov. Samtidig handler vi mer på nett av det vi før dro i butikken for å skaffe oss – nærmest helt uavhengig av størrelsen på produktet. I Wee.no får vi daglig henveldelser fra mange som aldri har handlet på nett, men som nå begynner å forstå at dette er et god løsning, sier Flatnes.

Handler om hjem og fritid

Wee.no har produkter både for proffmarkedet og privatpersoner. Flatnes ser nå at fokuset skifter mot produkter som benyttes i forbindelse med aktiviteter i hjem eller hage.

– Mange får ekstra tid hjemme, da de ikke kommer seg på jobb eller ut i lokalmiljøet som normalt. Da åpnes det samtidig muligheter for å tilrettelegge og rydde på tomten eller i hjemmet, og ferdigstille prosjekter som har ligget stille en stund, sier Vivian.

Samtidig øker behovet for fritidsaktiviteter som er tilpasset koronasituasjonen.

– Aktiviteter i skog og mark blir et kjærkomment avbrekk, og derfor ser vi en stor økning i produkter rettet mot denne bruken. Mange har dessuten barn som må underholdes og aktiveres, og dette merker vi også på handlelisten til mange barnefamilier, sier Vivian.

Her er noen av Wee.no sine mest populære produkter for tiden:

WeeGjerdet

WeeGjerdet
WeeGjerdet

Dette er en serie gjerder laget i robust PVC som både ser fantastisk ut og er helt vedlikeholdsfritt. Finnes i flere varianter, og er enkelt å sette opp. Les mer om WeeGjerdet her!

 

 

 

 

WiseOwl hengekøye – nå på tilbud!

WiseOwl hengekøye
WiseOwl hengekøye

Denne populære hengekøyen er laget i solid nylon-silke og fungerer utmerket til overnattingsturer i skog og mark – eller bare til bruk i hagen. Kan også leveres med myggnetting og regnbeskyttelse. Les mer og kjøp den her!

 

 

 

 

 

 

AirTrack – barnas bestevenn!

AirTrack
AirTrack

Denne kan du bruke både i hagen eller inne i stua! Den luftfylte treningsmatten er super for turnøvelser både for små og store, og kommer i flere størrelser.

Les mer og bestill AirTrack her! 

 

 

Elektrisk trillebår

Med elektrisk fremdrift på trillebåren blir hagearbeidet vesentlig lettere.

Astrix elektrisk trillebår
Astrix elektrisk trillebår

Nykommeren Astrix er blitt svært populære – og er nå dessuten på tilbud!

Les mer og bestill den her!

 

 

 

Elektrisk ugressbørste

Det spirer og gror i hele landet for tiden – både der vi ønsker og der vi ikke ønsker vekstene. Denne smarte ugressbørsten gjør det enkelt å rydde oppganger og hager, og er utstyrt med en krafti 400W motor.

Elektrisk utgressbørste
Drives av en sterk 400W motor.

Les mer her og bestill den her!

 

 

 

 

 

Seasy kajakk

Herlige og solfylte dager åpner igjen for turer på sjøen. Da kan en åpen og Seasy_Family_Plusstabil kajakk som Seasy være tingen. Denne kommer både i mindre størrelser for barn, for enkeltpadlere og for familier (tre personer), og egner seg både for koseturer og trening.

Les mer og bestill her!

 

WeeSport Hero Smartklokke

Mange trener som aldri før, og da trenger man en pålitelig treningsklokke som måler effekten av treningen. Denne smartklokken er både rimelig i innkjøp og super til bruk både for løping og turer i skog og fjell.

WeeSport
WeeSport

Les mer og bestill den her!

 

 

 

 

 

BubbaLine for hele familien!

Slackline fra BubbaLine er perfekt for balansetrening, er lett å sette opp og passer til personer opp til 90 kg. Morsom trening og lek i koronatider! Les mer og bestill her!

Slackline
Slackline