Wee.no satser på dekksalg

WeeGruppen kjører nå i gang en større satsing på dekk, der merkene Windpower og Aeolus står sentralt.

WeeGruppen har de siste ti årene solgt små volum av spesialdekk, men nå startet gruppens nettbutikk Wee.no en omfattende satsing på dekk og felger for lastebiler, traktorer, ATV, hjullastere og truck. Det er i hovedsak dekk fra merkene Windpower og Aeolus Wee vil fokusere på – både av typen styredekk, tralle-, boggi og hengerdekk. Satsingen innebærer også salg av dekkomleggere til lastebil-, traktor- og industridekk.

Får ansvaret for satsingen

Den tidligere transportbedriftseieren og lastebilsjåføren Nils Kristian Saltveit – som har 35 års fartstid i bransjen – ble 1. september i fjor hentet inn for å lede dekksatsingen hos utstyrsleverandøren i Tysvær. Han kan fortelle at nye europeiske krav til lastebildekk er med på å sette rammene for dekksatsingen hos WeeGruppen.

– EU stiller nye krav til vinterdekk for lastebiler fra 2020, den mye omtalte 3PMSF-merkingen. Dermed er dekkmerkingen M+S ikke lenger tilstrekkelig for lastebildekk i Norge, men vi ønsker likevel å fokusere på dekk med dobbel merking da vi mener dette øker sikkerheten, sier Nils Kristian Saltveit.

XnrV2MmzT2qbYsj4hyVgMA_thumb_380– Vi har valgt å satse på nettsalg av nettopp disse dekkmerkene fordi de tilbyr god kvalitet til en fornuftig pris. Økonomidekkene Windpower leveres for eksempel fra en kinesisk fabrikant som produserer andre kjente dekkmerker for det europeiske markedet. Tilbakemeldingene vi får er gode, noe som gir oss tro på vår dekksatsing, avslutter Nils Kristian Saltveit, dekkansvarlig i Wee.no.

Les mer om og kjøp alle WeeGruppens dekk her! Flere dekkmerker kan også skaffes på bestilling. Kontakt Nils Kristian på e-post: [email protected] eller tlf. 52770111.