VIRE – den vedfyrte primusen

Nyheten VIRE er et smart og enkelt alternativ til primus og stormkjøkken. Med den nye brenneren kan du både holde varmen og koke mat uten bruk av gass, rødsprit eller annet drivstoff.

Utstyrsleverandøren Wee.no lanserer nå VIRE – en bærbar og vedfyrt brenner for camping-, jakt- eller fjellturen. Stort enklere og mer miljøvennlig blir det ikke: VIRE, som sammenpakket er på størrelsen med et nettbrett, er bygget i robust stål og lett å ta med seg i sekken. Den V-formede brenneren fyres opp med kvist i den ene enden, og har plass til kanne, kjele eller stekepanne på «pipen» der varmen slipper ut. God gjennomtrekk gjør det enkelt både å fyre opp og regulere varmen i brenneren. VIRE er enkel å holde ren og har lang holdbarhet.

Med VIRE slipper man å bære med seg drivstoff – litt papir eller bark er alt du trenger for å få fyr i kvistene. Det gjør VIRE til det enkleste og mest miljøvennlige alternativet for turen i marka. Brenneren veier 1,3 kg, leveres med lagringspose og koster kr. 1250.

Les mer og kjøp VIRE her!

IMG_1447