Rekordtall for Wee Gruppen

Wee Gruppen i Tysvær nådde i 2014 en milepælomsetning på 100 millioner kroner. Det er bedre netthandelsløsninger som får største delen av æren for økningen.

I 2014 hadde Wee Gruppen, som har sine lokaler i Førresfjorden i Tysvær, en total omsetning på 100 millioner kroner. Gruppens største selskap, Rolf Wee Transport AS, står for den største veksten, og omsatte i fjor for 75 millioner kroner, med et overskudd på rundt 7,5 millioner før skatt.

Gruppens selskaper leverer landbruksmaskiner, anleggsutstyr, husholdningutstyr, campingutstyr og maritimt bryggeutstyr for havner, i tillegg til transporttjenester, utleietjenester og kursvirksomhet. Wee Gruppen har sine største leverandører i Kina, men klarte likevel å vise gode tall til tross for en synkende kronekurs. Det er i hovedsak økning i nettbasert salg av landbruks- og anleggsutstyr som har stått for den største veksten til Wee Gruppen i 2014.

– Vi er godt fornøyde med fjoråret og ser nå resultatet av hardt arbeid over mange år. En av hovedgrunnene til vekst er at vi har bedret vår nettbutikkløsning, i tillegg til at vi har et stort lager og høy kompetanse innen våre fagområder, sier medeier i Wee Gruppen og daglig leder i Rolf Wee Transport avd. Trading, Rune Wee.