Landslagssjef roser Wee Systemtrappen

SONY DSC

Landslagssjef for kombinertløperne, Bjørn Kåre Ingebrigtsen, er godt fornøyd med Wees justerbare trapp, som landslaget har fått av Wee Gruppen. – Trappen er svært stødig og perfekt for bruk i smøretraileren, forteller landslagssjefen.

Landslagssjef og hovedtrener for det norske kombinertlandslaget, Bjørn Kåre Ingebrigtsen, fikk før sesong Wee Systemtrapp tilsendt for bruk under verdenscupen. Norges Skiforbund og kombinertgutta trengte nemlig en effektiv tilgang til sin smøretrailer, der aktiviteten er stor i forbindelse med renn. Wee Gruppen ville gjerne hjelpe Skiforbundet, og sponset umiddelbart med en systemtrapp da forbundet tok kontakt.

Wee Systemtrapp er en stige- eller trappeløsning som selv justerer trinnene etter vinkelen trappen står i. Den nye løsningen, som er unik i Norge, gir dermed tryggere bevegelse i høyden. Den er dessuten godt egnet for mobile enheter fordi den lett monteres opp og ned.

Bjørn Kåre Ingebrigtsen kan fortelle at systemtrappen fungerer supert for landslagets behov.

– Vi har nå prøvd den ut flere ganger, både på NM på Beitostølen, verdenscup i Kuusamo og verdenscup på Lillehammer, og den har vært i bruk på vår smøretrailer, som er ny for året. Trappen har fungert veldig bra, og den er rask å sette opp og legge sammen. Det viktigste for oss er at den er stødig og trygg, og at trinnene fungerer i snøen, for her løper det utøvere inn og ut med glatte skisko og utstyr i hendene. Nå skal Wee Systemtrapp bli med oss på tur igjennom hele Europa i vinter, sier en fornøyd landslagssjef for kombinertutøverne, Bjørn Kåre Ingebrigtsen.

Les mer om Wee Systemtrapp og se prisene her!

12265543_10153704922252622_1098463218820070640_o