Lanserer ny nettbutikk

Wee.no har blitt betydelig oppgradert for at du lettere skal finne frem til produkter og informasjon du er ute etter.

Etter flere måneders tilpassing er nettbutikken Wee.no endelig lansert i en helt ny drakt. Oppgraderingen er gjort for å gjøre portalen både mer praktisk og visuelt spennende, sier markedsansvarlig i Wee.no, Lene Hansen Tysse.

– Vår gamle nettbutikk var overmoden for endring, og nå har vi fått et løft som kundene våre virkelig vil merke. Det har vært høyt fokus på å gjøre siden mer tilpasset for mobil og nettbrett, da vi ser at stadig flere besøker oss på disse enhetene, sier Lene.

Lene_Hansen_Tysse
Markedsansvarlig i Wee.no, Lene Hansen Tysse.

– Å ha nye faste maler gjør portalen mer oversiktlig, og det blir færre lag og mindre scrolling. Et større fokus på bilder har også gjort sitt for å skape et visuelt løft, sier Lene.

–  Samtidig har det vært et behov for å «rydde» i og forenkle tilgangen til produktinformasjon og -beskrivelse. En nyhet er at vi har integrert tjenesten Trustpilot på en måte som gjør at det er lett å se hva andre mener om produktet man ser på. Mange synes det også er nyttig å få tips til andre tilsvarende produkter, noe de får i seksjonene «toppvalg for deg», «kundefavoritter» eller «dette ser andre på», sier Lene.

– Og sist men ikke minst ønsker vi å gjøre selve kjøpsprosessen og -opplevelsen enklere og bedre for kundene, noe vi har lagt opp til med denne oppgraderingen, avslutter Lene Hansen Tysse.

Lenke: Gå inn og bli kjent med vår oppgraderte nettbutikk her!