VIDEO: Slik sikrer du deg mot vannmassene

Kraftig regn og store vannmengder kan fort gjøre skade på hus og hjem i høst. Growbag vil kunne begrense skadene dersom ulykken er ute.

Growbag er et allsidig produkt, opprinnelig laget for å erstatte sandsekker ved fare for oversvømmelser. Er uhellet ute, og sluken blir tett eller ikke tar unna vannmassene, kan Growbags stoppe vannmassene og begrense skader på hus og tomt. Growbags benyttes som barrierer mens du venter på hjelp fra f.eks rørlegger eller brannvesen.
Vedlagte bilder er tatt i en reel situasjon, der sluken i trappenedgangen ble tett. Her kom growbags virkelig til sin nytte. Growbag suger til seg inntil 500 ganger sin egen vekt med vann, og hindret i denne situasjonen vannet i å trekke inn ved døren. Sluken ble så rensket og problemet ble løst.

Taket bør man fikse før regnværet setter inn, heter det. Derfor er vårt tips å ha noen growbags liggende hjemme i tilfellet uhellet skulle være ute.

Growbagene er i utgangspunktet helt flate og pulverfylte. Det er kun når de kommer i kontakt med vann at de begynner å absorbere vann og utvider seg. Med andre ord – de tar minimalt med plass under lagring. 

Se video av Growbag i bruk her!

Les mer eller bestill Growbag her!