Wee Caravan System kårer «Årets campingplassvert 2015»

I samarbeid med magasinet Bobil&Caravan deler Wee Caravan System for første gang ut prisen «Årets campingplassvert». Prisen tildeles en eier eller medarbeider i en campingplass som har gjort en betydelig og beundringsverdig innsats for å skape trivsel for sine gjester. Her har du mulighet til å fremme nettopp din kandidat.

Hvert år jobber et stort antall personer med å sikre at gjestene på campingplasser rundt om i Norge har det bra, enten de bare er innom for en natt eller er faste gjester under hele sesongen. Nettopp disse ildsjelene ønsker campingutstyrsleverandøren Wee Caravan System og magasinet Bobil&Caravan nå å hedre med prisen «Årets campingplassvert 2015». Frem til 15. august kan du som camper sende inn forslag til din kandidat, og begrunne hvorfor nettopp denne personen fortjener å bli årets campingplassvert. En jury bestående av representanter fra arrangørene vil deretter kåre en verdig vinner av årets pris. Vinneren vil bli overrakt en Seasy kajakk eller annet campingutstyr fra Wee Caravan System til en verdi av kr. 5000.

– Miljøet på campingplassene er svært viktig for at man skal trives som camper, og trivsel hører ofte sammen med drift og engasjement fra de som jobber på campingplassene. Med prisen ønsker vi å hedre sliterne som hver dag står på for at vi som elsker campinglivet skal få den beste ferien. De gjør en viktig jobb, sier daglig leder i Wee Caravan System, Vivian Wee.

Følgende er kriteriene for kandidatur til årets pris:

«En person som eier eller er med i apparatet som drifter en campingplass i Norge, som har gjort en betydelig og beundringsverdig innsats for å skape trivsel for sine gjester. Kandidaten har med sitt levende engasjement vært en betydelig faktor for å fremme campinglivets gleder både for egne gjester og nærmiljøet.»

Send navnet på din kandidat, samt en fyldig begrunnelse for hvorfor vedkommende fortjener prisen, til daglig leder i Wee Caravan System, [email protected]. Merk e-posten: ”Årets campingplassvert.” Alle kandidater må være oss i hende innen 15. August.