Auksjonerte bort rosa graveskuffe for brystkreftsaken

WeeGruppen arrangerte i år en nettauksjon til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. Daglig leder i Wee.no, Rune Wee, kunne til slutt sende 85 000 kroner til Brystkreftforeningen.

WeeGruppen arrangerte i år en nettauksjon i forbindelse med Rosa Sløyfe-aksjonen, der inntektene i sin helhet gikk til Brystkreftforeningen. En rosa gravemaskinskuffe og en rosa klype ble auksjonert bort.

Daglig leder i Wee.no, Rune Wee, mener en auksjon av rosa utstyr er en fin måte å samle inn midler på.

– Rosafarget utstyr er den perfekte måten å vise sin støtte til brystkreftsaken – hver eneste arbeidsdag hele året. Vi ønsker jo aldri å være dyrest, men denne gangen håpet vi at dette skulle bli den dyreste skuffen og den dyreste klypa vi noen gang hadde solgt, sier Rune Wee.

Donerer 85 000 kroner

Utover auksjonen har WeeGruppen også i år solgt rosa avfallssekker, eller bigbags, til inntekt for brystkreftsaken. Totalt har 2 835 bigbags blitt bestilt på Wee.no så langt i 2018. Nå går halvparten av salgsinntektene direkte til Brystkreftforeningen, en totalsum på 70 000 kroner. Med auksjonsinntektene ble totalsummen hele 85 000 kroner.

– Rosa bigbags har vist seg å være et svært attraktivt produkt, og har derfor passet utmerket til å generere inntekter til kreftsaken. Jeg vil takke alle som har bidratt til aksjonen ved å kjøpe våre rosa avfallssekker, og håper de vil fortsette med dette, sier Rune Wee.

Styreleder i Brystkreftforeningen i Haugaland, Olaug Mortensen, er godt fornøyd med midlene innsamlet og kreativiteten vist i årets aksjon.

– Jeg blir helt målløs. Dette er en kjempeflott gave til Rosa sløyfe-aksjonen, sier Olaug Mortensen.

Kjøp rosa bigbags her!

Se alle våre skuffer og klyper her!

Rosa_sløyfe_Rune_Wee