Bli med på feiringen!

Lørdag 1. september feirer vi i WeeGruppen 60 års jubileum, og vi inviterer store og små til å delta i feiringen!

Lørdag 1. september mellom kl. 12 og 15 ønsker vi velkommen til åpen dag ved våre lokaler i Førresfjorden, og vi håper du vil være med på feiringen! Det blir litt av hvert å gjøre: Vårt unike bilmuseum holder dørene åpne, og her kan du se både klassiske biler og Europas største samling av veteranlastebiler. For de minste blir det både hoppeslott og crossbane der man får teste våre elektriske barnecrossere fra Torrot. Barna får også prøve elektrisk gravemaskin med grus, radiostyrte trucker og ballbinge med plastballer. Det er også mulighet for å sitte på i lastebil og i andre maskiner. Videre blir det trekning av fine produkter. Vi serverer gratis kaffe, pølse og is!

Vi håper å se deg hos oss den 1. september!

Torrot_Kids

Rolf Wee i sitt eget kjøretøysmuseeum, der severdighetene består både av gamle lastebiler, veteranbiler, motorsykler og et gammelt jagerfly.
Rolf Wee i sitt eget kjøretøysmuseeum, der severdighetene består både av gamle lastebiler, veteranbiler, motorsykler og et gammelt jagerfly.