Beaver – en ny serie fliskuttere

Beaver LP er en av fire nye fliskuttere som nå lanseres av Wee.no. Beaver-serien er bensindreven og har en maksimalkapasitet opp til 150 mm tjukke grener.

Flaggskipet i den nye serien heter Beaver LP, og er én av fire nye modeller fra Wee.no. Beaver LS er bensindrevet og utstyrt med en Briggs&Stratton XR2100 motor som yter 13,5 hk.

Beaver LP er har et kraftig forsterket dupleks skjærehode, noe som øker inntrekkingskraften betraktelig. Det gjør at fliskutteren kan flise opp enda vanskeligere og tøffere materiale enn andre modeller i tilsvarende størrelse. Skjærehodet kan enkelt rengjøres ved at innmatingstrakten og utløpstrakten foldes til siden. IMG_8221

Beaver har et integrert chassis med pendelaksel og fire luftfylte dekk, noe som gjør fliskutteren lett å flytte selv i ulendt terreng. Den er også utstyrt med en stor innmatingstrakt som gjør betjeningen enkel.

Beaver-seien kommer i størrelsene S, L, LP og XL – med motorkapasitet fra 6,5 til 13,5 hk.

Les mer og bestill Beaver her!

IMG_8257