Nylanseringer: ELse og ELine skal friste de designbevisste

El-kjøretøyleverandøren WeeCar AS lanserer nå to nye modeller: WeeCar ELse og WeeCar ELine. Hensikten er å kapre de mer designbevisste brukerne.

WeeCar ELse og ELine er to nyheter i den elektriske kjøretøyfamilien til WeeCar AS i Tysvær. Som de eksisterende modellene er nykommerne tilpasset brukere med bevegelsesutfordringer – fremkomstmidler utviklet både for korte handleturer eller lengre utflukter. De to nylanseringene er bygget for å møte brukergruppens behov, men henvender seg i større grad til de mer designbevisst kundene, forteller daglig leder i WeeCar AS, Glenn Larsen.

– Mange er opptatt av design, og ønsker noe som skiller seg fra de mer typiske, elektriske fremkomstmidlene på markedet. ELse og ELine er i så måte mer treffende med et mer aerodynamisk, scooterliknende design, samtidig som de er praktiske i bruk. Vi tipper at riktig design blir stadig viktigere også i dette markedet, sier Glenn Larsen.

Tre eller fire hjul

IMG_9423WeeCar ELse er utstyrt med fire hjul og en 800 W el-motor som gir den en bærekapasitet på opp til 200 kg. Når de fire batteriene på til sammen 80 Ah er fulladede, kan den kjøres i opp mot 60 km med en maksfart på 10 km/t. Else er ustyrt med trommelbrems, samt en smart lasteboks for handleturene.

WeeCar ELine er seriens første trehjuling, noe som gir den et mer retroaktig design. Motoren har en effekt på 600 W, og kapasitet og kjørelengde er identisk med ELse selv med tre 14 Ah batterier. I motsetning til Else, som har et scooterformet sete, har Eline seterygg for bedre støtte, og kurver både foran og bak gjør det enkelt å ta med litt last. Eline kommer i fargen ”lazer red” – Else i fargen sort.

For mer informasjon, modeller og priser, se weecar.no

IMG_9388

Tekniske data:

WeeCar ELse

Motor: 800W

Fart: 10 km/h

Batteri: 4 x 48V/20AH

Kapasitet: 200 kg

Ladetid: 3-8 timer

Kjøredistanse: 45-60 km

Brems: Trommelbrems

Netto vekt: 97 kg

Mål: 165 x 105 x 70 cm

Farge: svart

Pris: kr. 17 250,-

 

WeeCar ELine

Motor: 600 W

Fart: 10 km/h

Batteri: 3 x 48V/14Ah

Kapasitet: 200 kg

Ladetid: 3-8 timer

Kjøredistanse: 50-60 km

Brems: motorbrems

Netto vekt: 82 kg

Mål: 145 x 120 x 75 cm

Farge: Lazer red

Pris: kr. 19 375,-